SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gnesta Simsällskap
Fotboll
SIMKURSER FÖR VUXNA
2023-04-12 23:32

 Den här terminen finns det möjlighet att delta både för dig som inte är helt trygg i vattnet och känner att du behöver en nystart, samt för dig som kommit igång med simningen och vill ta dig till nästa nivå. Du behöver inte ha simmat hos oss tidigare för att delta i fortsättningsgrupperna. Vi håller även rena crawlkurser. 

 

Vi tar emot ca 5 stycken deltagare i varje grupp för att kunna garantera bästa resultat. Kurserna hålls delvis i den lite varmare och mindre undervisningsbassängen för att vi ska kunna fokusera på teknikträning utan att frysa och delvis i den stora bassängen. 

 

Kursen leds av vår erfarna tränare Kim Jansen van Rensburg. Kim har undervisat i simning både i Sydafrika och i Namibia, där hon fortfarande driver företag med simning i fokus.

Idag håller hon i skolsim i Stockholmstrakten och arbetar även som lärare på Engelska skolan. Kims första språk är engelska , men hon jobbar på att förbättra sin svenska. Det är därför bra om du som deltagare har grundläggande kunskaper i engelska. 

 

Anmäl dig här

 

Aktuella priser hittar du här

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 26/05 23:26 
Hem, 24/05 14:32 
Hem, 28/03 13:20 
Hem, 27/03 17:13 
Hem, 22/01 00:45 
 
Följ oss på Facebook