SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gnesta Simsällskap
Fotboll
CRAWLKURS FÖR VUXNA - NYBÖRJARE
2023-04-12 23:32

Vid 5 tillfällen med start den 23 april kl. 18.00-18:45 erbjuder vi en intensivkurs för dig som är sugen på att lära dig crawla. Kursen kostar 1 250 kr och ett medlemskap i föreningen 150 kr/år. 

 

Vi tar max emot 5 stycken deltagare för att kunna garantera bästa resultat. Kursen hålls i den lite varmare och mindre undervisningsbassängen för att vi ska kunna fokusera på teknikträning utan att frysa. Vår ambition är att alla deltagare ska ha lärt sig crawla med rätt andningsteknik och ett bra armtag. 

 

Kursen leds av vår erfarna tränare Kim Jansen van Rensburg. Kim har undervisat i simning både i Sydafrika och i Namibia, där hon fortfarande driver företag med simning i fokus.

Idag håller hon i skolsim i Stockholmstrakten och arbetar även som lärare på Engelska skolan. Kims första språk är engelska , men hon jobbar på att förbättra sin svenska. Det är därför bra om du som deltagare har grundläggande kunskaper i engelska. 

 

Vid stort intresse kommer vi att öppna upp en andra grupp. Träningstiden för grupp 2 kommer att vara 19:00-19:45.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Följ oss på Facebook