SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gnesta Simsällskap
Fotboll
HÖSTLOV
2023-10-15 14:17

Snart är det dags för höstlov och det betyder att vi har ett träningsuppehåll för barngrupperna. 

 

Vi är lediga vecka 44, vilket betyder att söndagsgrupperna inte simmar den 5/11. Den 29/10 är det träning som vanligt. 

 

I Medlemsappen finns en kalenderfunktion där man lätt kan hålla koll på vilka datum som gäller. 

SIMKURSER FÖR VUXNA
2023-09-27 23:16

Vid 10 tillfällen med start redan söndag den 1:a oktober erbjuder vi undervisning för vuxna som är sugna på att stärka sina simkunskaper. 

 

Den här terminen finns det möjlighet att delta både för dig som inte är helt trygg i vattnet och känner att du behöver en nystart, samt för dig som kommit igång med simningen och vill ta dig till nästa nivå. Du behöver inte ha simmat hos oss tidigare för att delta i fortsättningsgrupperna. 

Nu laddar vi för hösten
2023-08-29 02:01

Äntligen har vi lämnat planeringsstadiet och är klara att köra igång barn- och ungdomsgrupperna! 

 

Simskola för nybörjare startar den 5/9, fortsättningsgrupperna går igång den 10/9. 

 

Har ni redan simmat hos oss så har ni fått information via mail. För alla nykomlingar gäller istället att man anmäler sig här.

Planeringen inför HT23 pågår för fullt
2023-08-10 08:47

Mycket kommer att vara likt upplägget från våren, men vi återkommer med detaljer för respektive grupp.

 

Förhoppningen är att öppna för anmälningar under senare delen av augusti.

Grupperna startar sedan i början av september.

 

All relaterad information kommer enbart att publiceras på hemsidan. Det är även där anmälan till samtliga grupper sker.

Notera att vi har ingen möjlighet att ta emot anmälningar via email samt att vi har begränsade möjligheter att svara på frågor.

 

I viss utsträckning kommer vi att annonsera om anmälan till olika grupper via inlägg på Gnesta Simsällskaps Facebook sida.

Crawlkurs för ungdomar
2023-06-15 23:02

Tack vare ett generöst bidrag från Gnesta kommun kan vi satsa lite extra på ungdomar nu i sommar. För bara 400 kr plus medlemsavgift kan man antingen välja att gå en femdagars intensiv crawlkurs eller en lite längre kurs om 10 tillfällen för att stärka sina simkunskaper rent allmänt. 

 

Vi tar max emot 8 stycken deltagare i varje grupp för att kunna garantera bästa resultat. Kursen hålls i stora bassängen på Freja Bad & Gym. 

 

Alla sommarkurser hålls under veckorna 26-27. Crawlgrupperna börjar kl. 16:00 och den generella simkursen börjar kl. 17:00. Exakta tider hittar man i kalendern här på vår sida, samt i medlemsappen som man laddar ner efter anmälan. 

 

För att komma till anmälan klickar du här. 

 

Kursen leds av vår erfarna tränare Kim Jansen van Rensburg som under våren har hållit i våra väldigt populära crawlkurser för vuxna. 

 

Kim har tidigare undervisat i simning både i Sydafrika och i Namibia, där hon fortfarande driver företag med simning i fokus. Idag håller hon i skolsim i Stockholmstrakten och arbetar även som lärare på Engelska skolan. Kims första språk är engelska, men hon jobbar på att förbättra sin svenska. Det är därför bra om du som deltagare har grundläggande kunskaper i engelska. 

UPPDATERAD Sommarsimskola för barn mellan 6-9 år
2023-06-06 09:10

Nu öppnar vi anmälan för ytterligare en grupp!

 

Den här gruppen riktar sig till barn mellan 6-9 år som behöver hjälp att komma vidare i sin simning. Det finns inte nåt krav på att man ska vara simkunnig.

 

Vi kommer att jobba mycket med att känna sig trygg i vattnet, lägga grunden för att kunna ta sig vidare i sin simning och ge barnen förutsättningar för att klara skolans krav. 

 

Kursen hålls måndag till fredag kl. 18 v. 26-27. Det är alltså tio tillfällen. Det kostar 1200 kr plus 150 kr i medlemsavgift att delta.

 

Anmälan gör du här.

Ladda ner MedlemsAppen
Nyheter från våra grupper
Simkurser för vuxna, 12/04 23:32 
Masters, 08/01 17:10 
Masters, 04/09 10:20 
Masters, 06/01 10:15 
 
Följ oss på Facebook