SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gnesta Simsällskap
Fotboll
Vår simskola

Simskolan hålls i undervisningsbassängen i Freja Bad & Gym. Vi har alltid en tränare på kanten och upp till två assistenter i vattnet. 

 

Vår undervisningsplan är baserad på svenska simlinjen som är framtagen av Simförbundet. Vårt slutmål är att våra simmare ska vara simkunniga i enlighet med den nordiska definitionen; man ska klara av att falla i vattnet, ta sig upp till ytan och simma 200 meter i följd på djupt vatten, varav 50 meter i ryggläge.

 

För att försäkra oss om att vi hinner med alla våra simmare är grupperna relativt små, max antal simmare i varje simskolegrupp är 10 st. 

 

Föräldrar får gärna träna i gymmet eller simma i stora bassängen medan vi undervisar, men kan inte sitta med inne vid undervisningsbassängen. OBS att föräldrar betalar i kassan precis som vanligt innan man går in till bassängen eller gymmet.

 

Varje lektion är 45 min lång inklusive upprop och lek. Terminen är ca 15 tillfällen.

 

Långt hår ska vara uppsatt och alla bör ha simglasögon som inte täcker näsan med sig (ej cyklop). Prova gärna simglasögonen hemma och träna på att sätta på och ta av dem. 

 

Alla barn är olika, vissa lär sig snabbare och andra behöver lite mer tid. Vi utgår ifrån barnets behov och skyndar lagom snabbt. 

 

Aktuella priser hittar du här

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 26/05 23:26 
Hem, 24/05 14:32 
Hem, 28/03 13:20 
Hem, 27/03 17:13 
Hem, 22/01 00:45 
 
Följ oss på Facebook